EU Cég- és ágazati portál

Jegyezze be cégét, vállalkozását...

openEU - Wirtschaftsportal Open UE Portal Economic openEU Austria


Kelet/Nyugati kapcsolatok iniciátor tanács

EU Kulkereskedelem

Bizalom – mi szeretnénk megismerni Önt, üzleti elképzeléseinek az Ön közreműködésével szilárd talajt adni. Milyen sikert vár német, osztrák vagy romániai üzletétől? Vannak már ezekben az országokban együttműködő partnere/ügynöksége és most keresi az Ön tevékenységének megfelelő üzlethelyiséget, kirendeltséget, avagy megbízható partnert, vezetőket?

Vagy ellenkezőleg: ezekről a piacokról szeretne Magyarországra importálni? Ez ugyanúgy bizalmi kérdés – mi haszna van például a kitűnő román bornak, ha az értékteremtő lánc a partnerek hiányzó minőségirányítási rendszere miatt megszakad? Az ilyen elkerülhető kockázasti tényezők kizárására hozta létre az Európai Unió az EN tanúsítványokat. Az openEU egyik alapítója (Merten&Martienssen Kft.) is rendelkezik EN tanúsítvánnyal, hivatalos DIN EN ISO auditorként Ön mellett áll, tanácsokkal és tettekkel egyaránt, hogy az említett hibát elkerülje.

A Go East/West Iniciátorok talán nem lesznek képesek azonnal kiválasztani az Önnek megfelelő partnert, azt, akivel üzletét, vállalkozását sikerre viszi majd. Abban viszont bízhat, hogy körültekintően és alaposan utánanézve mindennek, bevonva a Go East/West-tel együttműködő szövetségeket, megtalálják, amit keresnek. Az első lépés egy telefonhívás.

Alf Martienssen
openEU CEO Hungary, CEO Romania
Merten & Martienssen Kft. Budapest
European Conformity Check s.r.l. Oradea
Phone: +36-1-3060290
Mail: alf.martienssen[at]openeu[dot]eu

Eric C. Martienssen
openEU CEO Germany, CEO Austria
ECM Markenführung
Phone: +49-221-7391929
Mail: eric.martienssen[at]openeu[dot]eu


Éves Archívum