EU Cég- és ágazati portál

Jegyezze be cégét, vállalkozását...

openEU - Wirtschaftsportal Open UE Portal Economic openEU Austria


Kelet/Nyugat Szövetségek

EU Kulkereskedelem

A KKV-k számára sokkal inkább meghatározó jelentőséggel bírnak az állami és privát gazdasági- és export szövetségek a más országokkal való együttműködésben, mint csak kultúraközi közvetítőként.

Nemzetközi projektek pályázati támogatása, a kultúrák közötti és a határokon átnyúló problémák és célkitűzések finanszírozása gyakran összefügg a jó minisztériumi, egyesületi és más szervezeti kapcsolatokkal.

Ezen a helyen kissé nehézkes lenne megjeleníteni minden együttműködő szövetség és szervezet meghatározott támogatásainak egyedi feltételeit a NémetországAusztriaMagyarországRománia tengelyen –kérjük keresse fel a támogatások ügyében az Ön iniciátor tanácsbeli kapcsolattartóját.

Ő segít felépíteni Önnek a körülmények figyelembe vételével a megfelelő kapcsolatot, vagy ha úgy kívánja, javaslatot tesz egy járható útra, esetleg közvetlenül az alkalmas klaszter vagy joint venture partnerrel (ld. openEU Gazdasági Portál).

A személyes kapcsolatok és nagy rálátás a legfontosabbak minden üzletben – minden országban. Ezért kéri az openEU minden munkájába bevont szövetséget, hogy lehetőség szerint egy rövid, személyes videón keresztül mutatkozzanak be portálunkon, egy olyan egyedi profilt mutatva, amely az openEU célkitűzéseihez illeszkedik, hogy Ön hű képet kapjon arról a személyről, akivel jövőbeli terveiben, útján segíteni fogja Önt. Amennyiben valamilyen szervezetet Ön hiányol az itt felsoroltak közül, kérjük, ossza ezt meg az Iniciátor Tanács tagjával. Köszönjük!


Éves Archívum