Home

                                                                                                                         Most már specializált Elektromos és Hibridautókra is

Álmai autója több száz kilométerre van Öntől? Mi hazahozzuk Önnek! Most már képviselői cégünk van is németországban, hogy még gyorsabban lehet reagálni.0001888262JJ-849x565

A németországi használtautó-piac lényegesen nagyobb kínálattal, kedvezőbb árakkal rendelkezik így nem meglepő, hogy itthon jelentősen megnövekedett a használtautó-import mértéke. Mivel ezzel arányosan azonban a kereskedői trükkök is megsokszorozódtak, csak akkor tanácsos belevágni egy külföldi autó vásárlásába, ha elegendő információval rendelkezik minden téren; tisztában van a szükséges dokumentációk beszerzésével, tartalmával, illetve a különböző felmerülő költségek alakulásával!

Ha Ön is azok közé tartozik, aki az igényeinek megfelelő autót külföldről kívánja beszerezni, viszont bizalmatlan a német piaccal szemben, esetleg az elvárt nyelvtudás hiánya tántorítja el Önt, forduljon hozzánk bizalommal!

Vállalkozásunk azért jött létre, hogy segítse Önt, a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben hozzájutni álmai autójához, elkerülve az esetleges bonyodalmakat. Egy-egy kereskedelmi ügylet során, a nyugati magánszemélyek gyakran tartózkodóak a kelet-európaiakkal szemben. Megbízható nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, német cégvezetővel az élen támogatjuk Önt a nehézségek áthidalásában,  a kötelező kinti ügyek intézésében, esetleges nyelvi akadályok leküzdésében.

Számunkra a legfontosabb, hogy levegyük válláról a terhet!